Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشتی گیرانی از چندین کشور جایگزین تیم ملی ایران برای مبارزه با آمریکا شدند که البته تیم ضعیفی به حساب می آید.

به گزارش ایسنا، با اعلام عدم حضور فدراسیون کشتی ایران، تیمی متشکل از ورزشکاران از سراسر جهان برای رویارویی با کشتی گیران ایالات متحده دعوت شده است. ستاره های بین المللی نماینده ۹ کشور  از چهار قاره مختلف (اروپا، پان آمریکا، آسیا و آفریقا) هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نماینده سنگین وزن کشتی آزاد آمریکا نیز معرفی شد. نیک گویازدوسکی دارنده دو مدال برنز جهان در وزن ۱۲۵ کیلوگرم خواهد بود. 

به این ترتیب بعد از انصراف ایران به دلیل مشکلات مربوط به ویزا، این مبارزات روز ۲۳ بهمن برگزار می شود.

۵۷ کیلوگرم - توماس گیلمان (ایالات متحده آمریکا) مقابل داریان کروز (پورتوریکو)

۶۱ کیلوگرم – دیتون فیکس (ایالات متحده آمریکا) مقابل جوسپه رئا (اکوادور)

۶۵ کیلوگرم – جوی مک کنا (ایالات متحده آمریکا) مقابل کمال بگاکوف (تاجیکستان)

۷۰ کیلوگرم - جیمز گرین (ایالات متحده آمریکا) مقابل دیلون ویلیامز (کانادا)

۷۴ کیلوگرم – جیسون نولف (ایالات متحده آمریکا) مقابل میچ فاینسیلور (رژیم صهیونیستی)

۷۹ کیلوگرم – جردن باروز (ایالات متحده آمریکا) مقابل نستور تافور (کلمبیا)

۸۶ کیلوگرم - زاهد والنسیا (ایالات متحده آمریکا) مقابل نوئل تورس (مکزیک)

۹۲ کیلوگرم – کولین مور (ایالات متحده آمریکا) مقابل ایوان راموس (پورتوریکو)

۹۷ کیلوگرم – کایل اسنایدر (ایالات متحده آمریکا) مقابل زبیگنیو بارانوفسکی (لهستان)

۱۲۵ کیلوگرم – نیک گویازدوسکی (ایالات متحده آمریکا) مقابل زک مریل (پورتوریکو)

تنها مبارزه فرنگی نیز به شرح زیر برگزار می شود:

جی آنجلو هنکوک (ایالات متحده آمریکا) در مقابل احمد حسن (مصر)

این مسابقه در زمین بیسبال گلوب لایف فیلد برگزار می‌شود، جایی که تیم های دانشجویی از ایالت های اوکلاهاما و آیووا که یکی از قوی‌ترین‌ها در مسابقات قهرمانی دانشگاه های ایالات متحده محسوب می‌شوند، بر روی تشک رقابت می‌کنند.

مربیگری این تیم ها بر عهده جان اسمیت، قهرمان دو دوره المپیک و تام برندز، قهرمان المپیک است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا

بعد از مجلس نمایندگان کنگره، سنای آمریکا نیز لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد و اکنون این سند بعد از  امضای آن توسط جوبایدن، اجرایی خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سنای آمریکا شب گذشته، سه‌شنبه، به اتفاق آرا لایحه مربوط به ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد.

پیش از این، این طرح به تصویب مجلس نمایندگان کنگره رسیده بود. اکنون این سند باید به امضای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برسد. کاخ سفید از قبل اعلام کرده است که از این لایحه حمایت می‌کند.

به گزارش آژانس خبری بلومبرگ، این سند به اتفاق آرا در سنا به تصویب رسید. این قانون بعد از امضای رئیس جمهور، واردات اورانیوم روسیه به ایالات متحده را 90 روز پس از اجرایی شدن ممنوع خواهد کرد، البته معافیت‌های موقت را تا ژانویه سال 2028 مجاز دانسته است.

بدین ترتیب، این ابتکار به وزارت انرژی ایالات متحده اجازه می‌دهد، در توافق با وزیر امور خارجه و وزیر خزانه داری، مجوزهایی را برای واردات اورانیوم روسیه در حجم‌های مجاز توسط قوانین فعلی ایالات متحده صادر کند. این سند همچنین تعهداتی را بر وزارت نیرو تحمیل می‌کند تا گزینه‌هایی را برای جایگزینی اورانیوم وارداتی از روسیه در اختیار کنگره قرار دهد.

دولت جو بایدن ماه‌ها تلاش کرده بود تا واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را ممنوع کند و تا قبل از این، بررسی این ابتکارعمل در کنگره "به بن بست" رسیده بود.

طبق اطلاعات وزارت انرژی ایالات متحده، روسیه نزدیک به یک چهارم اورانیوم غنی شده مورد استفاده برای سوخت بیش از 90 راکتور هسته ای تجاری را تامین می‌کند.

پیشتر، در اواسط ماه آوریل، بایدن از تولید اولین 90 کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ایالات متحده خبر داد. به گفته او، انتظار می‌رود تا پایان سال حدود یک تن اورانیوم تولید شود که انرژی 100 هزار خانه را تامین خواهد کرد.

پیش از این، در اواخر ماه مارس، گزارشی از سوی شورای مشورتی امنیت بین‌المللی به ریاست آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، یادآور شد که وابستگی به سوخت هسته‌ای روسیه تهدیدی حیاتی برای امنیت ملی ایالات متحده است.در این گزارش همچنین اشاره شده که روسیه بر بازار جهانی سوخت هسته ای تسلط دارد و باید اقداماتی در این زمینه انجام شود. 

ریابکوف: انتقال گلوله‌های حاوی اورانیوم توسط آمریکا به کی‌یف یک اقدام جنایتکارانه استواکنش مسکو به تحریم‌های جدید کشورهای غربی علیه روسیهاتحادیه اروپا طرح تعیین سقف قیمت نفت علیه روسیه را تشدید می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • ادعای کاخ سفید مبنی بر اعطای پناهندگی به برخی آوارگان فلسطینی
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • ادعای سنتکام درباره انهدام یک قایق سطحی بی سرنشین یمن
  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است